Tammikuun tarinoita

Hepsan, vuosi vaihtui ja nyt täytyy kirjoitella papereihin kutonen vitosen sijaan. En ees tiedä kuinka monta kertaa on jo väärä vuosi päässyt livahtamaan eteenpäin…

Vuodenvaihde meni hyvin rauhallisissa merkeissä kotona. Parhaan ystäväni kanssa kokkailtiin perinteisesti tortilloja meillä kotona (sen jälkeen kun oltiin kaksosten kanssa katseltu tähtisadetikkuja pihalla ja saatu heidät nukkumaan) ja nautittiin lasilliset skumppaa. Illan leffatarjonta oli Hurt Locker. Elokuva oli viihdyttävä, siinähän se meni katsellessa, mutta juonihan oli mielestäni aika köyhä. Se oli todellakin kuvaus näistä uhkarohkeista pomminpurkajista, eikä muuta. Hieno elokuva kyllä, efektit oli kohdillaan, mutta minä joka kaipaan edes pientä juonellista punaista lankaa, niin sain sitä jäädäkin kaipailemaan.

Varovaisesti...
Varovaisesti…

Sitten uuden vuoden jälkeen tartuinkin kirjaan. Meillä on lasten kanssa tapana käydä kirjastossa kerran viikossa. He lainailevat paljon dvd:itä ja muutamia kirjoja, ja minä siinä ohella tsekkailen, josko löytyisi jotain mikä kiinnostaa. Törmäsinpä sitten opukseen Fifty Shades of Grey, ja ajattelin notta mikä jottei.

E.L. James: Fifty Shades of Grey
E.L. James: Fifty Shades of Grey

 

 

Ja yllätyin ainakin ensimmäisestä osasta positiivisesti, eikä mennyt kuin pari hassua päivää niin teos oli förbi. Leffanhan olen nähnyt jo aiemmin, ja täytyy myöntää että näin kirjan kun luki jälkikäteen, niin avautui muutama juttu siitä leffastakin ihan eri tavalla. 😀 Lukeminen siis kannattaa aina!

Tammikuussa oli viime viikon perjantaina myös hieman keikkailua, kun pääsin ryhmän mukana esiintymään Miss Helsinki -kisan finaaliin tanssijamme talent-osuuteen.

Apollossa esiintynyt osa Deja-perheestä
Apollossa esiintynyt osa Deja-perheestä

Siitä voit lukea tarkemmin ryhmämme blogista, deja-vu.fi. Siellä on muutenkin paljon tarinaa, joten eikun lukemaan. 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s